| Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Forkey
Sex : Vârstă : 28 Mesaje : 1342
| Subiect: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:24 | |
| OOC: Aici încep căutările pergamentului, mult succes. La misiune vă va asista Razy.
| |
|
| |
Misterio
Sex : Mesaje : 661
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:27 | |
| -Ok s-o facem!Ar trebui sa ne despartim.Eu o iau la dreapta si voi o luati la stanga. Merg prin partea mea si observ niste sageti sculptate pe peretii templului care imi arata directia. Ar trebui sa fiu precaut si sa nu dau de cine stie ce aratare.
| |
|
| |
mihayucf
Sex : Mesaje : 10
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:29 | |
| Gasesc un perete cu niste hieroglife antice. -Interesant.. | |
|
| |
Jaden
Sex : Vârstă : 27 Localizare : RandomLand Mesaje : 2288
Rang RPG : F Class
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:32 | |
| Pergamentul se afla intr-o biblioteca dar era pazit de un batran cu coasa pe nume Dovak. -Cred ca e cineva aici. | |
|
| |
Misterio
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:35 | |
| Ma intorc inapoi dupa ce am gasit un indiciu important. -Hei baieti!E intr-o biblioteca si e pazit de un batran......Oh se pare ca deja stiti Daca e vorba de o lupta,astept cu nerabdare! -Batrane,ne vei lasa sa trecem sau vom lupta? | |
|
| |
mihayucf
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:38 | |
| -Nu cred ca sta acolo ca sa ne intampine.. Ma intreb cat de puternic este acest batran. | |
|
| |
Jaden
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:39 | |
| Batranul nu zice nimic in schimb din foile de pe jos incep sa iasa maini de culoare mov ce ii prind pe cei doi.
| |
|
| |
Misterio
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:42 | |
| -Batrane,esti sigur ca vrei sa faci asta?Beast Magic! Ma transform intr-o bestie destul de ciudata,fiind prima oara cand sunt in templu.Ma eliberez cu puterea mea de mana batranului si il salvez pe colegul meu. Nu va fii usor. | |
|
| |
mihayucf
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:46 | |
| -Multumesc desi ma descurcam si singur.. E ceva ciudat cu aceasta magie. | |
|
| |
Jaden
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:48 | |
| Batranul deschide o carte. -Centaurus! Apare fantoma unui centaur cu o secera in mana. -Dark Ball. Dark Ball se indreapta spre Neptun. | |
|
| |
Misterio
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:51 | |
| -O nu!Bine centaurule,ai infuriat bestia!Beast Punch! Resping atacul centaurului si il lovesc in fata cu Beast Punch. Centaur?Maini din hartie?Cred ca e un magician de nivel mediocru daca poate folosi 2 abilitati. | |
|
| |
mihayucf
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:55 | |
| Neptune foloseste Water Demon si invoca demonul in fata lui pentru al proteja. -Da tot ce poti. | |
|
| |
Jaden
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:57 | |
| -Hmm, interesant demon. Dar nu destul. Dovak invoca un demon la fel ca al lui Neptun doar ca facut din cerneala. -Asta e o provocare. | |
|
| |
Misterio
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 12:59 | |
| -Demonii sunt favoriti mei!! Ma duc catre magician iar demonul il las pe seama lui Neptun.Incepe o lupta corporala intre mine si magician.Eu il lovesc insa el se fereste de toate loviturile mele. Ce pot face impotriva lui? | |
|
| |
mihayucf
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 13:03 | |
| Acel batran pare a fi slab la bataie corp la corp Neptun ii spune demonului sa atace celalalt demon si se duce catre batran sa il atece corp la corp. | |
|
| |
Jaden
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 13:05 | |
| -Nu va fi asa usor! Isi scoate coasa si mereu cand cei doi incercau o lovitura Dovak era aparat de mai multe carti si el reusea sa le faca taieturi. | |
|
| |
Misterio
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 13:08 | |
| -La naiba!Sa folosim apararea!Beast Iron Body! Imi par rau prietene dar o pot folosi pentru mine numai. Cartile alea sunt taioase. Ma duc din nou spre el in timp ce cartile ma ataca,dar nu simt efectul lor.Ii ofer cateva lovituri in stomac ca sa am timp de gandire. Sa vedem...ce voi putea face?
| |
|
| |
mihayucf
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 13:10 | |
| Neptune se retrage. Water demon a absorbit demonul de cerneala si se duce sa atace batranul. -Sa vedem cum vei taia asta. | |
|
| |
Jaden
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 13:12 | |
| Dovak vede ca e depasit de situatie si scoate un pergament vechi dupa care isi face niste aripi din hartie si zboara si sparge cupola de sticla a bibliotecii | |
|
| |
Misterio
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut Mar Aug 13 2013, 13:15 | |
| -Nu te las sa scapi!! Ma urc intr-un copac si fac un salt inspre el,dupa care il lovesc cu Gatling Beast Punch si cade jos. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut | |
| |
|
| |
| Misiune "Magician mediocru" : Pergamentul pierdut | |
|