Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  ChatChat  CăutareCăutare  MembriMembri  Ultimele imaginiUltimele imagini  GrupuriGrupuri  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Curse ilegale (misiune grad C)

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Jaden

Jaden

Sex Sex : masculin
Vârstă Vârstă : 27
Localizare Localizare : RandomLand
Mesaje Mesaje : 2288

Rang RPG Rang RPG : F Class

Curse ilegale (misiune grad C) Empty
MesajSubiect: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 20:12

Am urmărit acei piloți de curse ilegali până ilegali până în centrul orașului unde am încercat să mă infiltrez printre ei, chiar dacă eu aveam role i nu mașină.
Sus In jos
Mortum

Mortum

Mesaje Mesaje : 1899

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 20:20

Ajuns în centrul orașului cu ceilalți crai, am văzut șoferii.
-Pot să-i ucid... ?
Sus In jos
Nameless

Nameless

Sex Sex : feminin
Localizare Localizare : În ochii prietenilor.
Mesaje Mesaje : 487

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 20:25

Adele ramasese in urma. Nu se stie cum tipul din cladirea parasita ii ajunsese asa de repede pe piloti si pe celalalt tip, dar na.
Acum ar trebui sa ma urc pe cladiri si sa sar de pe acoperisul uneia pe cealalta, ca in filme? isi spuse fata in gand analizand masinile si persoanele din jurul ei.
Incepu sa o rupa la fuga spre grupul de baieti din fata. Ajunsese peste 2 minute, dar se opri cand mai avea 5 metri, fara ca cineva sa o observe. Se "amesteca" cu oamenii din jurul ei, plimbandu-se in jurul grupului.
Sus In jos
Jaden

Jaden

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 20:43

-Nu, nu poți să îi ucizi, încă... Uite care e planul, eu mă amestec printre șoferi și le distrag atenția în curse, voi căutațile liderul, puteți după să omorâți pe oricare.
Sus In jos
Mortum

Mortum

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 20:56

-Yay !
Am fugit și m-am amestecat cu mulțimea. Am văzut un tip fumat cu o sticlă de țuică în mână. L-am luat de tricou și i-am șoptit.
-Zi cine e liderul sau te ucid aici și acum
Sus In jos
Nameless

Nameless

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 21:12

Fata il observase pe tipul palid cum avertizeaza un pilot beat. Sare pe el, dandu-l la o parte de pe pilot. Ii stramba gatul pilotului, incat sa nu moara, doar sa ramana paralizat acolo putin timp.
- Ai innebunit? Nu trebuie sa o facem direct. Stai deoparte, ii spionez eu. ii sopti fata, departandu-se de el.
- Sunt cu ochii pe tine, spuse fata facandu-i semn.
Sus In jos
Jaden

Jaden

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 21:19

Eu nu prea aveam treaba, trebuia doar să fiu o discracție pe acolo așa că eu cu rolele mele eram pe traseul de cursă alături de restul mașinilor, toți se uitam la mine cu o față de cine se crede asta?
Sus In jos
Mortum

Mortum

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 21:33

-Tsk...
Am mers într-o altă zonă unde erau vreo 5 oameni. Discutau de nu știu ce cursă.
Gând: V-ați ars
Am mers spre ei și le-am aplicat câte o lovitură cu un bici din sânge. Ori erau proțti, ori fătălăi, că mi-au zis totul: o cursă trebuia să aibă loc într-o jumătate de oră. Dupa ce am aflat de asta, i-am ucis cu un topor din sânge
Sus In jos
Nameless

Nameless

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 21:43

Auzind lovituri din spate, Adele se intoarse. Il injura pe tipul palid in gand apoi observa unde era un grup mare de piloti: intre doua blocuri, fiind mai multi in capatul fundaturii. Fata forma un numar la intamplare la un interfon spunand ceva de genul: Ma scuzati, sunt postasul. si a intrat, urcand pe acoperis. Nu era un bloc inalt: doar 4 etaje. A analizat ce se intampla pe tot acel culoar si a observat un tip inalt, imbracat in piele neagra, inconjurat de mai multi tipi fortosi.
El trebuie sa fie. isi spuse fata in minte coborand inapoi la tipul palid.
Sus In jos
Jaden

Jaden

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 21:50

După ce văzuseră oamenii de pe acolo trupurile moarte ale acelor persoane lumea a început să intre la banuieli, din fericire liderul lor încă mai era printre ei fiind destul de bine păzit și având și niste puteri, intre timp eu terminasem prima cursă pe primul loc.
Sus In jos
Mortum

Mortum

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 22:04

Prin mulțime l-am observat pe JAden. I-am pus mâna pe umăr și i-am șoptit
-Să ne grăbim. O cursă va începe într-un sfert de oră, și am o vagă bănuială că unul din piloți va fi Prâslea *așa l-am botezat*
Sus In jos
Jaden

Jaden

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 22:07

-Frate, eu oricum voi fi pe acolo pentru că te poți încrie cu orice vehicol, dacă vă dați seamă cine e trimite-mi un semnal ca să îl scot din joc, de acolo de omorât te ocupi tu.
Sus In jos
Nameless

Nameless

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 22:14

Adele ii observa pe cei doi si le spuse, pe un ton calm:
- Liderul pilotilor este aparat de mai multi tipi cu arme intre acele doua blocuri, le spuse facandu-le semn cu mana dreapta.
Sus In jos
Mortum

Mortum

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 22:16

-Serios... ? Tipi cu multe arme ? Du-mă acolo . zic eu zâmbind sadic
Mi-am mușcat puternic buza, dând semn că-s pregătit de luptă
Sus In jos
Jaden

Jaden

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 22:17

-Perfect. Akise hai!
Îi spun în șoaptă lui Adele:
-Vedem cât dezastru poate face cât să avem cale liberă.
Sus In jos
Nameless

Nameless

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 22:31

Fata ridica din sprancene tinand minte numele palidului: Akise. Adele isi intoarce privirea spre celalat tip (macar nu e palid) si ii spune soptit:
- Liderul lor este imbracat in piele neagra, are niste cizme gen armata, o bandana pe frunte si ochelari de soare. Ce geniu, e noapte.
Sus In jos
Mortum

Mortum

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 22:33

Mă întorc încruntat spre cei 2:
-Mă cheama Kaguya.
Mi-am făcut un topor mare din sânge și am fugit spre locul indicat de fată
-Pentru țară și popr, eu pe voi o să v-omor !
Am sărit pe unul din tipi, făcîndu-l jvaițăr
Sus In jos
Jaden

Jaden

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 22:35

Râd puțin, da, situația era amuzantă pentru mine.
-Perfect. Să văd cum se descurcă tipul, după intervin și eu.
Se pare că mulți din paznici erau slabi, dar liderul lor cu elementul de gheață face totul alunecos pe acolo și se apropie de el.
Sus In jos
Nameless

Nameless

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 22:44

Fata se uita nedumerita in jurul eu, nu stia ce sa faca. Se tot uita spre culoarul unde era Kaguya.
Oare are nevoie de ajutor? gandi ea dand sa plece.
Sus In jos
Mortum

Mortum

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422Vin Dec 27 2013, 22:46

Maimuțoi 1: Francisco ! Prindeți-l !
-Încearcă, maimuțo ! *era păros*
Am sărit cu securea spre doi din ei lăsându-i fara capete. Liderul se uita fix la mine
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Curse ilegale (misiune grad C)   Curse ilegale (misiune grad C) UtjS422

Sus In jos

Curse ilegale (misiune grad C)
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Misiune de grad B: Secretul cascadei
» Cuse Ilegale
» Test avansare - Soldat Grad 1
» Test avansare - Soldat Grad 2
» Test avansare - Soldat Grad 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum