Eram ajunsă în oraşul subteran.Trebuia să gâsesc acel metal preţios dacă voiam să am aceea suliţă la care am stat o noapte aproape să o proiectez şi să-i fac un design cât de original.Încep să mă aventurez prin dita mai oraşul.Trebuia să caut un templu..o să fie greu,aici toate construcţile se aseamână.Mă pun jos şi încep să mă gândesc cam pe unde ar putea fii situat un templu.În centru.Prima oară am să caut pe acolo.Ajung acolo şi încep să cercetez în parte fiecare casă ,sau construcţie.Cred că descoperisem primăria ,casa culturală ..şi poliţia...dar de templu nimic.Ies din centru şi încep a mă gândii,une aş putea găsii templul.Fiindcă în templu treuia să gâsesc statuile,deci şi materialul.Mă gândesc cam pe unde ar putea fii acel templu.Dacă în centru nu era ,atunci ..pe la periferie.Ajung la periferie,obeserv o construcţie mai ciudată ...merg direct în ea şi ce să vezi?Statuiele..erau aşa de mari..cum doamne să le car?Mă pun jos şi încep să mă gândesc.Dacă..le înveleam în cristal?Eu puteam mişca cristalul unde vreau...dar nuştiu cât timp o să mă ţină.Mă concentrez şi încep să acopr 2 statui de cristal.Încerc să le ridic ..dar nimic.Încep să mă gândesc la o strategie,cum puteam să duc acele statui de acolo?Să încercăm cu gravitaţia.Încep să le ridic şi să le mişc,dar ,energia scădea foarte repede ,din cauză că statuile sunt prea mari şi grele.Ok ok...Mei ,gândeşte-te ,dacă nu merge cu gravitaţia..atuncea merge cu forţa.Mă duc în spatele statuilor,încep să le împing.Erau grele mama sărăciei.Mă pun jos...nu puteam să continui aşa ..am să-mi pierd toată energia până ce ajung la fierar.Am să mă folosesc de Vernier şi de force ca să pot căştiga timp ..dar pierd şi energie.Respir adânc şi folosesc cele 2 tehnici combinate.Mă opresc din cauza oboselii.Deja făcusem mult drum,mai un pic şi ieşeam din oraş,apoi mai trebuia să fac tot un drum lung până la fierar.Respir adânc şi reîncerc iar.Mai pargurg căţiva m buni şi ajung la ieşirea din oraş.Ceva era straniu...statuile începeau să se mişte înapoi.Să fie ceva magie protectoare?Încep să le forţez să nu se întoarcă,dacă făceau asta toată munca mea e de prisos.În jurul statuilor se făcea văzută o aură vişinie.Ochii zeilor se înluminară şi începură să vorbească."Ce doreşti fetişcană?".-Păăăi..aş putea să vă iau ca să fac o armă din voi?"Cred că am fost foarte politicoasă.Pământul începu să se cutremure,erau nervoase.Acuma ce fac?-Staaaaţi..voi chiar nu înţelegeţi?Staţi aicea de mii de ani ,nici măcar nu ştiţi ce se întămplă afară!E al 3-lea război mondial şi eu sunt un soldat,am nevoie de o armă puternică ca să pot să bat inamicul şi să readuc pacea pe pământ!-Sun cu steluţe care mă înconjurau.Stauile se uitau la mine,terminaseră de zguduit pământul."Bine soldatule,o să ne înmănăm materia ţie,şi pentru că ai un vs atât de mândru,doar tu vei putea mânui arma creată din materia noastră,în ce sens?Doar tu o să o poţi ridica,pentru tine vom fii ca o pană,dar pentru alţi vom fii de neridicat de pe sol.Îţi răm baftă soldatul!"Şi nişte spirite dispar din acele statui.Am reuşit!Acuma ia să vedem..wow ...chiar că sunt uşoare...fooarte uşoare.Le iau pe sus cu levitation şi le duc la fierar.