| Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Forkey
Sex : Vârstă : 28 Mesaje : 1342
| Subiect: Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma Joi Aug 22 2013, 09:25 | |
| Hotul de Shaorma sta pe undeva prin mijlocul padurii. Acesta s-a oprit pentru a manca. Acum e mopmentul oportun pentru a ataca. | |
|
| |
Mk01
Sex : Vârstă : 25 Localizare : South Valley Mesaje : 36
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma Joi Aug 22 2013, 12:26 | |
| Mikoto se indrepta catre mijlocul padurii cand observa hotul.Scoase o tigare , incepu sa fumeze. ~Hei tu!Stai pe loc si preda-te! | |
|
| |
Madness
Sex : Vârstă : 28 Localizare : Osaka Mesaje : 402
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma Joi Aug 22 2013, 12:33 | |
| Junko: Cand ajung si eu acolo, il observ pe hot, care se oprise sa manance. - Hei, tu, cel de acolo! Daca mananci prea mult o sa te ingrasi, spun chicotind apoi bolborosesc ceva in soapta. Monokuma iese din rucsacul de langa mine si se aseaza la picioarele mele. M.K. : - Ai nevoie de mine, Shima chan? intreaba el zambind. - Cam da, se pare. Ramai pe langa mine si asteapta noi ordine. M.K. : - Okay, spuse el ranjind. | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma Joi Aug 22 2013, 14:12 | |
| - Si eu ce crezi ca vreau sa fac? E bine daca ma ingras pot participa la lupte de suma, spune hotul zambind. Se ridica si se indreapta spre cei 2. | |
|
| |
Mk01
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma Joi Aug 22 2013, 14:28 | |
| ~Tsk,hot de toata jena. In timp ce hotul se indrepta spre cei doi,Mikoto incepu sa fie inconjurat de flacari roz. ~Stai cuminte.Pink aura. Mikoto fu inconjurat de o aura roz. Energie:100%-30%=70% | |
|
| |
Madness
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma Joi Aug 22 2013, 15:18 | |
| - Monobear, te duci in spatele lui si incerci sa-l prinzi de un picior sau ceva, ca sa cada, sau incearca sa-i distragi cumva atentia cat sa-si lase garda jos, ii spun la ureche intr-un mod discret dupa care il las la picioarele mele. Acesta dadu din cap, semn ca intelese ordinele mele. Se duse in mod discret in spatele hotului si il prinse de picior, si il facu sa cada. | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma Vin Aug 23 2013, 12:42 | |
| Hotul incepe sa dea din maini si din picioare si apoi scoate un kunai. | |
|
| |
Mk01
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma Vin Aug 23 2013, 12:59 | |
| Hotul scoase un kunai.Mikoto se indreapta spre el. | |
|
| |
Madness
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma Vin Aug 23 2013, 13:16 | |
| Profitand de faptul ca hotul era la pamant, merg discret in spatele lui apoi imi scot cutitul, punandu-l la gatul lui. - Daca mai misti, esti ca si mort, spun chicotind. Game over. | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma Vin Aug 23 2013, 13:20 | |
| - Hai ma, nu vreau sa raman fara gat ca nu mai pot manca. Ma predau, spune hotul suparat. | |
|
| |
Madness
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma Sam Aug 24 2013, 20:45 | |
| - Buna alegere, spun ranjind dupa care leg hotul la ambele maini cu o sfoara pe care o aveam la mine si il trimit unde ii este locul. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma | |
| |
|
| |
| Misiune "Magician mediocru" : Hotul de Shaorma | |
|