| Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Forkey
Sex : Vârstă : 28 Mesaje : 1342
| Subiect: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 14:27 | |
| Harta primita de la maestru ii duce pe cei 2 in centrul insulei. Acolo e extrem de frig si comoara inca nu se vede. Aceasta se ascunde in gheata si e pazita de niste monstrii. | |
|
| |
Mortum
Sex : Mesaje : 1899
Rang RPG : F Class
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 14:28 | |
| -Esti gata tipule ?! Eu nu mai pot de nerabdare ! Ziceam eu entuziasmat | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 14:33 | |
| - Eu am tot timpul, daca te grabesti o vei da in bara. Nu mai avem mult pana la destinatie. Hai sa mergem.
| |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 14:35 | |
| -Nu e atat de frig... zic eu. Nu imi era frig pentru ca sunt semi-dragon sau pentru ca focul imi trece prin vene ? -Hei, tipul ciudat, cat mai avem ? Pot sa topesc gheata in 3 secunde | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 21:22 | |
| -Cred ca mai avem vreo 10 metri. Nu cumva sa topesti ceva ca am dat de dreacu. Va trebui sa sculptam cu grija, spun inaintand spre locul in care se afla comoara. Intre timp ma uit in jur ca nu cumva sa se intample ceva. Sunt in continuare calm si precaut. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 21:23 | |
| -De ce asa serios ? Omule, bucura-te de viata ! Tipul asta e cam serios, dar are dreptate, trebuie sa am grija | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 21:31 | |
| Scot intr-o fractiune de secunda sabia si blochez atacul unui tip care a aparut de nicaieri. Gand: " Inca putin si eram lovit. Nu-mi vine sa cred, nu sunt destul de rapid. Stai putin, nu e singur. " Am ajuns in zona comorii si se pare ca e pazita. In momentul urmator suntem inconjurati de 5 tipi, deci in total sunt 6. - Nu folosi tehnici, ca o dam in bara. Daca faci asta ne vom bate singuri si nu vreau sa mor aici. O lupta poate fi dusa si fara tehnici, spun eu pe un ton serios. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 21:33 | |
| L-am apucat pe un tip de gat si am activat Dragon Kick ca sa-i remodelez fata -Scuza-ma, ce spuneai ? intreb eu arzandu-i fata tipului ala | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 21:39 | |
| Tipul pune sabia in fata si nu simte atacul lui Finn. Ceilalti arunca cate un kunai spre el, iar eu folosesc sabia sa le resping, iar pe unul il prind in mana ranindu-ma putin. Gheata devine instabila deoarece a fost topita o parte din ea de catre tehnica tipului. - Acum daca ai facut o singura miscare gresita ai murit. Daca nu asculti te ucid cu mana mea. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 21:41 | |
| -Pui prea mult pret pe seriozitate ! Sar si lovesc unul din tipi dandu-i un pumn in stomac iar pe altul il lovesc cu piciorul in "barbatie" -Head shot ! | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 21:53 | |
| Tipi se strang in linie si il prind pe Finn inainte sa il loveasca pe acel tip. Gand: " Bine ca l-au prins, altfel muream si eu si el." Ma uit in jos si observ comoara sub linia formata de adversari. Arunc sabia intrea acestia fixandu-se in geata. Imediat dupa arunc kunaiul in ea si gheata se sparge, iar toti cad. Reusesc sa ma misc destul de repede incat sa iau comoara, pe Finn, sabia si sa revin la un loc sigur. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 21:56 | |
| -Huh... ii puteam omori daca nu eram pe teritoriu inghetat... din cate am vazut tu ai luat comoara, deci tu meriti sa avansezi ! zic eu zambind | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 21:59 | |
| Ii arunc comoara in maini si apoi ma indepartez spunand: - Nu prea imi pasa de avansarea aia. Eram mai mult in trecere. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 22:02 | |
| -Eh, cum vrei tu... zic eu intinzandu-ma -Mi-e putin foame, sper ca nu te deranjeaza ca mananc... Imi fac un bulgare de foc si-l mananc -Ah, mult mai bine... Ar trebui sa ducem cufarul ! Idiotii aia pot veni oricand | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 22:05 | |
| - Mda, du-l tu, spun in timp ce plec de acolo cu pasi lenti. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii Vin Aug 23 2013, 22:06 | |
| Wtf a fost asta ? Ma rog, cum aveam muschi, il iau intr-o mana si merg spre academie. Ajuns, pun cufarul pe masa si zic catre maestru -Mosule, nu uita, am fost ajutat, nu vreau sa iau toate laudele | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii | |
| |
|
| |
| Misiune "Magician mediocru" : In cautarea comorii | |
|