Akky
Sex : Vârstă : 27 Localizare : Călărași Mesaje : 868
| Subiect: Misiune ”Magicina mediocru”: Căutarea pergamentului Mar Sept 03 2013, 01:28 | |
| Maestrul: Se pare că muzeul a fost jefuit, singurul lucru care lipsește este un obiect important al regatului nostru, ”Pergamentul Bushishiiang” se pare că jefuitorii sunt niște asasini din regatul Seven, fugiți și căutații în orașul Midghi banda de mercenari, este un oraș apropiat de pădure unde nu sunt mulți localnici, dar întrebații pe cei de acolo despre asasini ei vă pot îndruma!
OOC: Dacă vreți să participați postați aici.
Ultima editare efectuata de catre Akky in Joi Sept 12 2013, 01:58, editata de 1 ori | |
|
Evonne
Sex : Vârstă : 25 Localizare : Transilvania. Mesaje : 1913
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Căutarea pergamentului Mar Sept 03 2013, 01:30 | |
| Şamii~
Auzind de misiunea dată de maestru, păşesc pentru prima dată în sală, repezindu-mă către acesta. -Mă bag. Spun pe un ton calm, depărtându-mă. | |
|
XyZ.
Sex : Vârstă : 28 Localizare : Pegasus Mesaje : 182
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Căutarea pergamentului Mar Sept 03 2013, 01:34 | |
| Auzind că pergamentul a fost furat Kynshy se duce să ia misiunea pentru al recupera. ~Nu o să fie așa greu , sper. | |
|
Akky
Sex : Vârstă : 27 Localizare : Călărași Mesaje : 868
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Căutarea pergamentului Mar Sept 03 2013, 01:54 | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Căutarea pergamentului | |
| |
|