| Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Akky
Sex : Vârstă : 27 Localizare : Călărași Mesaje : 868
| Subiect: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 16:44 | |
| OOC: Aici încep căutările casei periculosului criminal, mult succes. La misiune vă va asista Edward. | |
|
| |
Forkey
Sex : Vârstă : 28 Mesaje : 1342
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 16:48 | |
| Ajung in padure si ma uit in jur sa vad daca e pe undeva acel mercenar.
| |
|
| |
Mortum
Sex : Mesaje : 1899
Rang RPG : F Class
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 17:06 | |
| Ay se uita in jur si nu vazu nici o casa. Fiind putin plictisit, isi facu o secure si incepu sa dea in animalele din jur. -Hei, ai gasit ceva ? | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 17:17 | |
| Gand: Ratat... Oare cum sa scot un mercenar din ascunzatoare? - Deci trebuie sa gasim un idiot. Cred ca e cam speriat. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 17:19 | |
| -In orice caz, eu il voi ucide... ii bag coasa prin gat si "asta-la revedere" Ay a inceput sa se plimbe, pana cand a inceput sa urle -Ba ! Treci incoa ! Am gasit 5 cadavre pe care nu le-am ucis eu ! | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 17:25 | |
| - Si crezi ca imi pasa? In fine, trebuie sa iasa el pana la urma, spun in timp ce merg plictisit spre el. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 17:27 | |
| -Nu cumva el i-a ucis pe astia... ? zise Ay dand cu piciorul intr-un cadavru O sa gasesc casa aia cand o sa-mi creasca alt ochi... | |
|
| |
Edward Banatorul
Sex : Vârstă : 25 Localizare : Acasa,In Calarasi Mesaje : 104
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 17:30 | |
| Asasinul, pe numele lui Grant, auzind zgomote, se decide sa cerceteze. Imediat ce iese din ascunzatoarea lui, vede 2 tipi inarmati. -Ce cautati aici? Asta e locul meu! Gasiti-va altul sau veti infrunta asta! Si scoate o sabie masiva din teaca de pe spatele lui. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 17:32 | |
| -"Bitch please !" Ay isi facu o coasa gigantica cu Yin Weapon. -Cui sa-i fie frica ? | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 17:39 | |
| Bag mana in ghiozdanul din spatele meu si apoi ma uit la acel mercenar. OOC:ordine e edward, rinne si apoi eu | |
|
| |
Edward Banatorul
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 17:46 | |
| -Poate ca ai si tu o coasa gigantica, dar poate face asta? Grant foloseste un jutsu, iar sabia sa se inroseste si incepe sa leviteze. -Sa incepem cu tine! Si se uita la Forkey. -Pazea ca vine! Hahaha! Iar sabia se propulseaza cu viteza inspre Forkey. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 17:48 | |
| Ay isi folosi repede Beast armor, se baga in fata lui Forkey si bara sabia -Eu trebuie sa te salvez ?! | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 17:53 | |
| Ma indepartez putin de acolo. -Daca te mai pui o singura data in calea mea te ucid si pe tine. | |
|
| |
Edward Banatorul
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 18:01 | |
| -Hmph! Se pare ca va las cu prietena mea, sabia! Hahaha! Grant dispare repede in padure, iar sabia incepe sa se roteasca si sa zboare cu viteza spre Ay. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 18:03 | |
| -Ce sa-ti povestesc... Ay sufla cu focul alb in sabie, inetinind-o -Te las pe tine cu sabia, eu merg dupa celalalt idiot ! zise Ay fugind dupa mercenar | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 22:37 | |
| Scot din ghiozdan un cablu pe care il arunc. Acesta se prinde de sabie si incep sa ma invart. La un moment dat, cablul se desface si sabia se duce cu viteza spre acel mercenar. | |
|
| |
Edward Banatorul
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 22:40 | |
| Sabia incepe sa arda puternic si, astfel, topeste cablul lui Forkey. Apoi, sabia ii taie drumul lui Shadow si se arunca la gatul lui. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 22:41 | |
| Chiar cand sa ajunga, Ay isi activa Beast armor. -Dragut dar nu prea ! Isi facu cu Yin Weapon mai multe cutite si le arunca dupa mercenar | |
|
| |
Forkey
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 22:43 | |
| Ma misc in viteza spre acel mercenar, dar raman la mai mult de 4 metri distanta de el. | |
|
| |
Edward Banatorul
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) Lun Aug 12 2013, 22:46 | |
| Un cutit il loveste pe Grant in picior. Sabia a fost sparta in mai multe bucati din cauza armurii puternice a lui Ay, iar bucatile ascutite se napustesc asupra lui Forkey si Ay. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) | |
| |
|
| |
| Misiune ”Magicina mediocru”: Asasinați Mercenarul (Pădure) | |
|