| Drumul lung spre casă | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lya
Sex : Vârstă : 27 Mesaje : 1733
| Subiect: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 18:26 | |
| Orele de la academie se terminaseră de mult,dar eu mai rămasem în biblioteca şcolii..şi pierdusem raţiunea timpului.Acuma e seară şi centrul rebelilor era destul de aglomerat.Mă întreb,dacă ar ştii că sunt un Imperial,ce mi-ar face? | |
|
| |
Mortum
Sex : Mesaje : 1899
Rang RPG : F Class
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 18:31 | |
| Nu mai stiam ce fac. Tot ce voiam era sa scap de agitatie si de zgomote, le uram. Nu eram obisnuit cu ele. Ma enervau. Omaenii erau galagiosi, deci si oamenii ma enervau. Am ajuns la o concluzie: urasc oamenii. Ca sa scap de aceasta "boala" am mers in centru, locul galagios cu multi oameni. Tehnologia ma depasea, dar incercam sa ma adaptez. Oricum eram vazut ca un ciudat {armura}. | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 18:33 | |
| Văd un om tot acoperit de tablă.Gândirea rebelilor e cam interesantă... | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 18:37 | |
| Si tot incercam sa ma abtin sa nu-mi trag doua palmi. Deja nu mai suportam. Era imposibil. Gand: Zamolxis, ia-ma acum... M-am asezat pe o banca. Aglomeratie si numai aglomeratie... | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 18:38 | |
| Cred că Charls bănuieşte că sunt la bibliotecă,deci nu am de ce să mă îngrijorez.Merg către omul de tablă şi mă aşez lângă el. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 18:44 | |
| Gand: Ah, perfect. Cineva s-a asezat langa mine. Cineva... o fata. Avea parul purpuriu ca si "fructul vietii", produs unicat in Dacia... nostalgic... Iar ochii ei erau albastrii ca si vesmintele purtate de catre Decebal in razboaie, si mai nostalgic. -Salut | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 18:48 | |
| I-am captat atenţia.Îmi întorc privirea către el şi îi zâmbesc. -Bună. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 18:50 | |
| Purtam casca mai mereu, deci fata nu mi se vedea. Doar o "lumina" din ochii mei, care era rosie. Gand: Daca am inceput, termin... -Cam aglomerat pe aici | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 18:52 | |
| -Nu..e foarte liniştit...nu e ca şi în celelalte oraşe.. Încep a mă uita la lume cum trecea în faţa mea. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 18:55 | |
| -Prefer linistea din orasul meu Din nou, nostalgie. Sarmisegetuza, de ce ai plecat ? Nu orasul a plecat, eu l-am parasit. Dar e tot p'acolo. | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 18:56 | |
| -Se vede în ochii tăi că eşti nostalgic... Mă uit în altă parte.Telefonul meu începu să sune,sigurat era tata,şi a adus aminte că mai are şi o fată pe undeva prin lumea asta..dar nu vreau să-i răspund. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 18:58 | |
| Auzeam un sunet nelistitor. Il auzeam peste tot in oras, dar asta a pus capac. -Ce e cu zgomotul asta infernal ? | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:00 | |
| Cred că e ţignit.Mă uit la el cu o privire serioasă. -Numai există linişte în lume începând cu 2020,de când s-au inventat centralele de energie atomică. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:03 | |
| M-a pierdut cand a zis "centrale" . -Sunt mai nou pe aici... Gand: Mai vechi, daca o luam logic -... mi-ai putea explica te rog ce sunt aceste "centrale" ? | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:07 | |
| -Sunt nişte centre în care există nişte maşinării care colectează o energie,preluată din materie,şi o transformă într-o bombă. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:09 | |
| -Aha... Gand: Da, tot am inteles. -In orasul meu nu existau chestii de astea. Noi aveam o tehnologie simpla, ba chiar foarte simpla. Eram aparatie de niste ziduri inalte si bine fortificate | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:11 | |
| Ridic o sprânceană.Ceva nu e clar la omul acesta.Schiţez un zâmbet satisfăcut. -Cum se numeşte locul de unde vii? | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:14 | |
| Acum voi vedea daca ma va crede. Dar sansele sunt mici, toata lumea m-a crezut un nebun si a plecat... ultima persoana a fost o tipa care avea culoarea pielii mai inchisa... -...Sarmisegetuza... Gand: Momentul adevarului | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:19 | |
| Rămân şocată.Nu se poate...n-are cum.Mă uit direct în ochii lui.E capitala Daciei,am citit despre ea...dar...dar este o distanţă temporală de aproape 3000 de ani..poate chiar mai mult...am auzit că există ceva manevră de-a călătoriii în timp..dar am crezut că e doar o legendă metropolitană..Înghit.Şocul de pe faţa mea trecuse. -Spune-mi...cine te-a adus aici..sau ce.. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:21 | |
| Gand: Ce mama... E prima persoana care nu ma denunta la politie sau care nu fuge de mine. Imi venea sa sar in sus de bucurie, dar m-am abtinut. -Un idiot cu un ceas ciudat... m-a luat in 101... timp de 4 ani am fost tinut captiv, dar am scapat. Nici nu stiu cum sa ma reintorc, dar vreau macar sa stiu ce s-a intamplat cu tatal meu... Decebal... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă | |
| |
|
| |
| Drumul lung spre casă | |
|