Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  ChatChat  CăutareCăutare  MembriMembri  Ultimele imaginiUltimele imagini  GrupuriGrupuri  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Drumul lung spre casă

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Lya

Lya

Sex Sex : feminin
Vârstă Vârstă : 27
Mesaje Mesaje : 1733

Drumul lung spre casă - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Drumul lung spre casă   Drumul lung spre casă - Pagina 3 UtjS422Mier Dec 25 2013, 20:21

Calm îmi scot telefonul din geantă.Încep a tasta nişte numere şi apăs pe butonul de apel.
-Charls...vino şi ia-mă.Sunt în centru
Închid telefonul.Îl pun din nou în geantă.
-Pantheon...Mi-a făcut plăcere să te cunosc.
Fac stânga împrejur şi încep a merge.Nu am timp de pierdut cu oameni fără minte.
Sus In jos
Mortum

Mortum

Sex Sex : masculin
Mesaje Mesaje : 1899

Rang RPG Rang RPG : F Class

MesajSubiect: Re: Drumul lung spre casă   Drumul lung spre casă - Pagina 3 UtjS422Joi Dec 26 2013, 15:36

M-am intors spre fata, alergand spre ea. Mi-am scos sabia din teaca si am exclamat:
-Mori in numele lui Gebeleizis ! Caci tu m-ai minit cu istoria ta ridicola ! Tata nu a murit in mainile romanilor !
Sus In jos
Lya

Lya

Sex Sex : feminin
Vârstă Vârstă : 27
Mesaje Mesaje : 1733

MesajSubiect: Re: Drumul lung spre casă   Drumul lung spre casă - Pagina 3 UtjS422Joi Dec 26 2013, 15:38

Pocnesc din degete,activând abilitatea mea pe mănuşile lui de fier,trăgându-l în jos.
-Oricum nu ai fi rezistat în lumea aceasta...
Nu mă întorsesem cu faţa la el.Mai pocnesc încă odată din degete şi încep a-l sugruma cu gulerul lui.Mă uit cu coada ochiului,apoi plec,lăsându-l să zagă pe trotuar în chinuri.Moarte.Nu e un lucru de care să te sperii.
Sus In jos
Mortum

Mortum

Sex Sex : masculin
Mesaje Mesaje : 1899

Rang RPG Rang RPG : F Class

MesajSubiect: Re: Drumul lung spre casă   Drumul lung spre casă - Pagina 3 UtjS422Joi Dec 26 2013, 15:40

Incep sa rad, lumea din jurul meu fiind ingrozita.
-La ce va uitati ?! Inainte sa mori, trebuie sa fi fericit ! Altfel Zamolxis te va trimite in Iad !!!
R.I.P. Pantheon: 87- Astazi
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Drumul lung spre casă   Drumul lung spre casă - Pagina 3 UtjS422

Sus In jos

Drumul lung spre casă
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Casa lui Kira,casa întunericului
» Casa Emei
» Casa lui Joint
» Casa lui Calypso
» Casa Lunii.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum