| Drumul lung spre casă | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lya
Sex : Vârstă : 27 Mesaje : 1733
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:23 | |
| Un tip cu ceas...Charls mi-a spus că tatăl lui era un călător al timpului..dar că el a fost ultimul. -De cât timp eşti în era noastră? | |
|
| |
Mortum
Sex : Mesaje : 1899
Rang RPG : F Class
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:24 | |
| -4 ani. Anul asta am scapat si l-am ucis pe calatorul in timp care m-a adus aici Mi-am lasat capul in jos -De tatal meu, ce stii ? Sunt sigur ca i-a invins pe romani si ca a dus Dacia la prosperitate... sunt sigur... ! | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:27 | |
| Călugăr?Dar tatăle lui Charls a murit acum 10 ani..se poate să mai existe călători în timp? -Rău ai făcut că l-ai ucis. Spun pe un ton aspru. -Şi ţara de unde provine Decebal acuma e România,nu prea mă interesează istoria acelei ţări,dar având în vedere că nu se vorbeşte italiana ,ci o limbă amestecată cu latina şi limba dacică,înseamnă că i-a învins... | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:29 | |
| Mi s-a facut rau. Nu mai vedeam bine, nu mai puteam sa respir. Gand: Nu poate fi adevarat, nu poate fi adevarat, nu poate fi adearat, nu poate... -Te rog, spune-mi ca ma minti... | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:34 | |
| -Aşa este. Degeaba.Trecutul nu poate fi schimbat. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:40 | |
| Am picat pe jos ca un bolovan. Nu-mi venea sa cred. Nu voiam sa cred. -Tata... idiotule... Nu ma puteam misca. | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:44 | |
| Mă ridic de pe bancă. -Oricum istoria numai poate fi schimbată..şi tu nu te vei mai putea reîntoarce în Dacia.Va trebuii să te acomodezi cu lumea asta.Va fi mai greu la început,dar te vei obijnui...Apropo,numele meu e Ema. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:48 | |
| Tot acolo intins pe jos eram. -Pantheon Ma ridic de jos, ametit. -N-ai vrea sa mergem intr-un loc mai retras... ? Ma cam deranjeaza cum se uita lumea la mine | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:50 | |
| -Dacă nu ai purta pe tine 3 tone de tablă..nu s-ar mai uita.Haide..îţi cumpăr eu nişte haine. Îmi iau geanta plină de cărţi şi îi fac semn să mă urmeze. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:52 | |
| -...Haine... ? Dar... armura mea e... speciala... La armura nu renunt. Poti sa-mi tai venele, sa-mi tai picioarele si mainile, sa ma electroctuezi, la armura nu renunt. | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:53 | |
| Îmi întorc privirea la el. -Specială?Te poate apăra de un atac de electricitate?Nu cred.
| |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:55 | |
| -Nu-mi pasa de atacurile electrice... e o armura speciala. Mi-am luat pelerina in mana si m-am invartit in ea. Protestam. | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 19:59 | |
| Armura e din metal,şi are mai multe componente...cum ar fi gulerul..Ridic degetul şi apoi îl las brusc jos.Îmi activasem abilitatea asupra acelei piese care-i era în jurul gâtului,trăgându-l în jos. -Sau cum vei rezista împotriva unui magneto? Magneto,era denumirea bilităţii mele. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 20:01 | |
| Sa nu uitam de abilitatea mea, Harul lui Zamolxis, care imi creste puterea (forta, atacul). Folosindu-l, am inceput sa ma ridic de la pamant. Recunosc, nu a fost usor -Uite-asa | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 20:04 | |
| Zâmbesc.Deschid mâna şi apoi o înghid.Gulerul începând să-l sugrume.Şi ca să-i demostrez că nu poate face nimic,aplic abilitatea mea asupra mănuşilor lui,aşezându-le pe pământ. -Te dai bătut?Îţi vei cumpăra nişte haine?Te vei integra? | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 20:05 | |
| Gand: Cenzurat -Gata, bine. Dar la casca nu renunt ; zic eu cu jumatate de gura | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 20:06 | |
| Îl "dezleg" pe băiat. -De ce?Atât de urât eşti? Mă uit la el curioasă. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 20:15 | |
| -Nimeni nu trebuie sa stie cum arat. Nimeni. In timp ce ziceam astea, imi reveneam de la "tratamentul" aplicat de fata | |
|
| |
Lya
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 20:17 | |
| -Ştii că-ţi pot lua casca oricând doresc eu? Zâmbesc provocator. -Dacă nu o faci tu o fac eu.. | |
|
| |
Mortum
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă Mier Dec 25 2013, 20:18 | |
| -Nimeni nu se atinge de casca mea. Nimeni ! zic eu alergand ca nebunul Gand: In ce m-am bagat... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Drumul lung spre casă | |
| |
|
| |
| Drumul lung spre casă | |
|